Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig det





Mitt i allt

Finns det vackra

Det som vi inte får glömma

Som gör oss

Till just kärleksfulla

Varelser

Värda ett liv

På denna planet




Fri vers av Tess74
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-24 12:44



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Underbart, positivt!
2013-05-24

  Lars Hedlin
Ja precis så..kram
2013-05-24

    ej medlem längre
Exakt!
2013-05-24

  Angel of love
Ja precis, man får inte glömma det vackra!
2013-05-24

    ej medlem längre
öm och fin!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74