Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande dockan





Jag är en docka

Dra i mina snören

Så dansar jag för dig

Precis som du vill

Jag är en själ

I trasor

Som formas

Av dig




Fri vers av Tess74
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-24 13:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Uppgiven
men
med inneboende
trotsig
stolthet!
2013-05-25

  Lars Hedlin
Berörs ...kram
2013-05-24

    ej medlem längre
Tror nog mer på dans och lika villkor,
än en "marionettdocka" i trasor..

Fint format av Dig!

Vackert, men knappast sorgset..


2013-05-24

  Angel of love
Sorgsen,men vacker!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74