Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta sten

jag är ledsen för att folk kastar sten

inte för att de kastar sten

utan för att media kastar så mycker mer

än sten

 

åt helvete med jämlikhet

det här är  ju invandrarnas fel

för det är väl dem som bor i förorterna

eller?

 




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-24 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Word!!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson