Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångalen



Det hon hatade mest
Var när han blev törstig
Som att han jagade
Något i horisonten
Som hon inte såg

Han blev mångalen

Redan innan han visste
Så visste hon
Att han kommer försvinna
I natten

Komma tillbaka sliten
Doftande av mörkret

Det som slet i honom
Skulle hon avsky
Få honom att förstå
Att hon hatade honom
Just då
I den stunden

För att sedan älska honom
Till nästa gång




Fri vers av Tess74
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-24 23:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes så bra så stark..APPLÅD!
2013-05-25

    ej medlem längre
Gillar "Det hon hatade mest
Var när han blev törstig"
Kan betyda mycket - förutom varulv- eller vampyrighet. :)
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74