Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infinity with you!

Infinity is all around us

Wind and water fire and dirt

 

Feel the smooth berath of life

then kiss me strong




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-25 08:37



Bookmark and Share


  Angel of love
Fyllt av kärlek.
2013-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och kärleksfullt...
2013-05-26

  Rise Little One
Yeah, just reunite with the Universe...
2013-05-26

  Lena Själsöga Keijser
vackerandning
2013-05-25

    ej medlem längre
Vilken vacker bild...och så din text till...kan inte bli annat än underbart!
2013-05-25

    ej medlem längre
Vacker bild och en text som känns varm.
2013-05-25

  Federico Romano
Evighet är förnyelse.. Förändring..
2013-05-25

  Alva Johnsson VIP

Drömmar är till
för att förverkligas.
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin