Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckliga amfetaminknull




Hans äckliga påtända amfetaminkropp äntrade hennes
Sköljde över henne som ett elakt hav
Som ville dränka henne
Hon blundade
Ville att det skulle vara över
I dagar hade han tjatat på henne
Talat om för henne att hon var äcklig
Fet som en kossa
Ändå ville han komma till
I hans kropp pumpade drogen
Som gjorde honom upphetsad
Hon kvävde en tår som ville komma upp
Aldrig att jag ger honom mina tårar
Tänkte hon när hans svettdroppar landade på hennes döda kropp
Kände hur han stönade till
Vräkte ur sin äckliga sperma
I hennes heligaste
Där han aldrig mer skulle få komma in
Detta var sista gången
Hade aldrig känt sig så våldtagen i hela sitt liv
Dagen efter packade hon sina saker
Lämnade honom
Vände aldrig dit igen
Till helvetet på jorden
Som varit hennes alltför länge
Det var det bästa valet hon någonsin hade gjort
Nu började resten av hennes liv




Fri vers av Tess74
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-25 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Massiv styrka. Får mig att tänke på den kraft som behövs för att hålla rent överallt: vissa saker måste bort - hur hårt det än känns.
2013-05-27

    Dan Myrbeck
Tung
fantastiskt
text!
2013-05-25

  Angel of love
Wow du är grym, berörs starkt!
2013-05-25

  Mike
Fy fan. Obehagligt, illaluktande och så realistiskt. Som andra skriver så avslutas det hoppfullt. Sjukt bra skrivet.
2013-05-25

  Fem hjärtan VIP
Otäck läsning som ändå slutar i hopp...
2013-05-25

  Lars Hedlin
JA mycket starkt men i positiva toner till slut ;)
2013-05-25

  Carina Bendix
Jättebra skriven! Stark och berörande text med ett positivt slut!
2013-05-25

    ej medlem längre
Wow. Brutalt realistisk text. Skapade otrevliga bilder.
Bra gjort!
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74