Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr





När dina smutsiga händer lämnade hennes kropp
Var hon brännmärkt för alltid
Hur mycket hon än tvättade
Så fanns du kvar där
Som ett ärr




Fri vers av Tess74
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-25 14:53



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra skrivet, förstår precis känslan. Tror många som blivit våldtagna kan känna så.
2013-05-25

  Angel of love
Starkt berörande!
2013-05-25

    ej medlem längre
Starkt. Kvinnor kan ha oerhört starkt beröringsminne.
2013-05-25

  Fem hjärtan VIP
Berör starkt!
2013-05-25

  Lars Hedlin
Jobbig känsla inom...
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74