Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon





Dina ögon
Din blick

Tränger
Rakt igenom mig

Lämnar ett öppet hål
I min kropp

Som jag aldrig vill täppa igen




Fri vers av Tess74
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-25 15:07



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert och kärleksfullt!
2013-05-25

  Angel of love
Vacker!!
2013-05-25

  Lars Hedlin
Stark känsla ....
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74