Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den holländske bolltrollaren låg bakom denna Bayernviktoria ......


Champions League- Final 2013 - Arjen Robben !

Jag hade tippat Bayernseger med 3 -2 mot duktiga Dortmund , men om Dortmund hade skött sig bättre vid mål under första halvlek så hade de kunnat vinna, en fantastisk Neuer i Bayernmålet var ju hjälte för Bayern i första . En blek Lewandovsky kunde inget därframme för Dortmund . Robben då ,ja, i första var han den riktige målsumparen, nästan "Melanderklass" på sumpningarna ! Men i andra så var det en helt annan Robben som dök upp , en enorm passning till en Bayernmedspelare ,Mansucic, från hörnlinjen, den vänstra, gav Bayern ledningen med 1- 0 i andra ! Sedan fick Dortmund en straff som Bondugan förvaltade väl till 1-1 . Men i den 89:e minuten kommer Robben forsande mitt i straffområdet och snor åt sig bollen, springer snabbt några meter och fintar en utrusande Weidenfelder (som gjorde flera bra räddningar tidigare under matchen) och rullar in bollen åt höger ! 2 -1 till Bayern och slutresultat ! GRATTIS Bayern -Munchen !!!!!!

---




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-25 23:05



Bookmark and Share


  ULJO
Visst de är värda segern, dock är tysk fotboll stel och tråkig och saknar stil och finess
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska