Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madame Ond





När hon lade handen på hans penis
Vred om
Så hårt hon kunde
Var lyckan smärtsamt verklig

Madame Ond
Kände varje hemlighet som fanns i honom




Fri vers av Tess74
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-25 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Monumentalt och brutalt sensuell
2013-06-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnlig total makt över mannen
att göra vad hon vill, när hon vill, hur hon vill

är ej ondska, det är befrining
det är lycka

ni är Allt

2013-06-03

  Lars Hedlin
Wow starkt intensivt..så bra! Applåd! ;)
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74