Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~sommarafton~

svalkande sunnanvind smeker

Hettande flammande kind

Nattmörkret sakta fram smyger

Likt en skygg ängslig hind

 

Allt vackert dagen speglat

Allt ljuvligt som jag sett

 

Det flyter nu i vattenspegeln

Allt blir till ett

 

Så skuggor växa sig djupa

Och från kanten av nattens dimmoln

Ensam månen blicka

Lämnar eko på  krusande vågor

Och en blänkande glittrande

Månkatt mot min kind




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 22:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Skön och vacker läsning...
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~