Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-tack-

hon älskade livet

Fast den ej henne alltid vill gott

Hon älskar livet för det den givit

I stort och smått

 

För trots sorgers ledsna parad

Bakom maskernas leende charad

Hittade hon en väg

Genom livets obesvarade frågor

 

Hon tackar varje dag hon fått

För bara det är ju något gott!

 

Morgondagen lockar 

Med ett leende

Bara nuet kan förändra dess skeende




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-26 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~