Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrstack






Om du älskar mig

Håll mig hårt



När jag försvinner

Kan du leta efter mig


Om du vill



Men du söker förgäves

I en myrstack




Fri vers av Tess74
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-26 23:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Myrbeck gillar
Myrstack!
2013-05-27

  Stefan Albrektsson
Som en nål i höstack? - nä, myrstack! Snyggt. Tycker om att du bröt det "förväntade".
2013-05-27

  Lars Hedlin
rak och ärlig
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74