Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur patetisk får man vara?

Jag fick en enda kommentar på något jag skrivit

egentligen bra för kommentarerna är sällsynta

själv är jag urusel att kommentera

den som skrev var hygglig och gav en privat kommentar

det stod bara - patetiskt

jag höll med och har försökt glömma

men nu ikväll blev jag påmind

någon har läst något jag har skrivit för länge sedan

och då såg jag att Mr Lindemann kommenterat

utförligt men jag tror han mest skämtade

Mr Lindemann är otroligt bra men nu undrar jag

är han i livet? Någon kommentator verkade veta

att han gått bort Hoppas det är fel.

Klart är att här på sidan finns vi på alla nivåer

jag får försöka glädjas åt allt bra jag kan läsa

och inte jämföra mig med någon




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 23:31



Bookmark and Share


  walborg
Mr Lindemann finns inte i livet - en stor sorg och saknad för så många av oss här på sidan för hans ärlighet och rakhet och ömsinthet om de udda och små i världen
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP