Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cupfinalen fick ett tråkigt efterspel då segrande IFK Göteborgs supportrar stormade planen på Friends Arena och kastade upp en bengalisk eld på Djurgårdsklackens läktare.


Supportrar?

Enligt min mening är detta inte supportrar, det är suputer!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Blåbärskaj
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-27 14:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt när det blir så...
2013-05-27

  walborg
Det finns alternativa benämningar .....
2013-05-27

  hansensson
Precis.
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj