Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omskriven nationalsång i orden tecken, efter att ha läst en artikel om denna sång och vad som är mest svenskt. Svenskan är det mest svenska tycker jag. Och sjunga kan jag inte ...


Mitt bidrag till nationaldagsfirandet

De gamla, de fina, de sällsynta ord

de trista, de välklingande sköna!

Jag hyllar det säraste språk på vår jord,

dess schvung, dess harmoni, vill språket kröna.




Övriga genrer (Satir) av Blåbärskaj
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-06 20:36



Bookmark and Share


  Annika Persson
Babyboom är min nationalsång.
2013-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Svenskan sägs ju vara ett svårt språk att lära sej också...
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj