Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fann följande text på internet och redigerade den lite och lade till min slutledning


ECT va e de?

ECT (Electro Convulsive Treatment) är en så kallad behandlingsmetod inom psykiatrin där man ger elchocker genom hjärnan med hjälp av elektroder som fästs mot huvudet. Elströmmen kan vara upp till 400 V och framkallar ett stort epilepsiliknande anfall (grand mal) samt medvetslöshet. Psykiatrin hävdar att dennna metod är en effektiv metod mot djupa depressioner och maniska tillstånd.

För många människor (100-tals dokumenterade fall) har metoden givit människor allvarliga skador, främst bestående av minnesbortfall där hela livsminnen raderats till kramper, förlamningar, omfattande tand- och käkskador mm.

Kräv ett omedelbart stopp för denna barbariska behandlingsmetod som är en gammal förlegad metod som inte hör hemma i modern psykvård.

För mig verkar det vara laglig tortyr, snarare än behandling. Skriv gärna på protestlistan på
http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=7852




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Blåbärskaj
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-25 10:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Har hört talas om det...tack för påminnelsen.
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj