Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg på språkrådets sida att månadens nyord är barackförskola


Månadens nyord

Barackförskola?
är det samma sak som
Obamadagis?




Övriga genrer av Blåbärskaj
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-07 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt. ResenärGenomLivet resonerar rätt.

2013-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Sådana finns det gott om. Det är när kommunerna inte har råd att bygga permanenta förskolor...de är rädda för att barnen ska ta slut. För då står de i så fall med en massa tomma hus...och det går ju inte för sej...hmmm...
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj