Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stillsamma funderingar


Bebis

Bebis kommer från
engelskans baby.
Jag som trodde bebis
kom från BB.




Fri vers av Blåbärskaj
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-06 14:30



Bookmark and Share


  walborg
Visste inte detta. Tack.
2013-07-06

  Annie b'larsson VIP
Jag har alltid tyckt "bebis" är en något konstigt ord. Vi kan väl lika gärna ta till oss engelskans "baby" fullt ut. En baby kan vara ett litet barn - eller en urgullig kille/man, eller kvinna. Kan säkert vara fler saker.
2013-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Kärt barn har ju många namn...
2013-07-06

  Annika Persson
Babyboom i det här landet?
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj