Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Instängd i en skalle med migrän


Mörkrädd

I ett kolsvart rum
med två blöta tändstickor
sitter jag mörkrädd




Bunden vers (Haiku) av Blåbärskaj
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-14 03:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ajdå, hoppas du har det bra nu:-)
2013-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbigt...hoppas på snar bättring...
2013-08-14

  walborg
Migrän är förfärligt att behöva genomgå ..
2013-08-14

  hansensson
Verkar kört då du.
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj