Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde hur bomberna föll mot marken.

Jag lyssnar på "I gave you all" och skrikgråter med i texten.
Jag vet inte om det hjälper eller inte.
Allt jag vet är att då hör jag inte sms-signalen jag inte kunnat ändra.
Så jag vet att det är du.
Jag kan inte svara.
Jag kan inte kolla vad du skrev.
Och mest av allt.
Jag kan inte erkänna att jag är kär i en främling.

Jag hör hur bomberna långsamt faller mot marken samtidigt som jag vägrar ta skydd.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-27 20:05



Bookmark and Share


    Niclasdotter
ÄLSKAR sista meningen!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa