Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt mod i offrat hjärta

 

Åh kärlek

kom till mig

låt mig åter

få leva i dig.

 

Lägg din styrka

över mina ögon

sprid ditt mod

i offrat hjärta

 

Låt den tid

som livet skänkt

för alltid få finnas

i min famn.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-27 20:09



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vilka fina rader.. blir berörd av dem
2013-05-27

    ej medlem längre
Jättefin text Peter..
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP