Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anal våldtäkt






Han trängde in i hennes anal

Trots hennes tårar

Dom fanns inte i hans värld

Han såg bara njutning

Inte hur illa han gjorde henne

När han var klar dog hon helt

Aldrig mer ville hon bli så utnyttjad




Fri vers av Tess74
Läst 649 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-27 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt, alltid, ska vara den gemensamma njutningen.
Aldrig, ego och utnyttjande.
2013-10-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, samt väl förspeglat
må hon aldrig, detta ånyo genomleva
2013-06-03

    Dan Myrbeck
Om inte tjejen är med på noterna till 100% är mannen ingen riktig man.
2013-05-28

  Angel of love
Usch vidrig människa som har hjärta att göra så.
2013-05-28

  Lars Hedlin
Berörs ....tyvärr en sanning för många....
2013-05-28

  Carina Bendix
Stark och berörande text! Hemsk upplevelse! :(
2013-05-28

    ej medlem längre
Aldrig mer...ett starkt slut, hoppats det blev början på en ny tid med vackra kärleksmöten...det är hon alltid värd.
2013-05-28

  Elina Vacker
Mmm...ha, hur ofta är det inte just så, att sexet sker endast på den enda villkor. Säg NEJ om du inte är med på det som händer. Din text speglar den verkligheten och problemet väl.

Elina
2013-05-27

    Esa Salomaa
så kan man göra någon illa utan att ens fatta.......
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74