Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dop




Jag döper mig
I ditt blod
Låter det skölja över
Min nakna kropp
Nu är vi tillsammans
För alltid




Fri vers av Tess74
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-27 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dramatiskt coolt!
2013-05-28

  Angel of love
Vacker <3
2013-05-28

  Lars Hedlin
bra och djup i sin essens...
2013-05-28

    ej medlem längre
Så sant! Just så är dopet, fast det är väl att det sker i vatten o att hans blod renar oss inifrån o ut...
2013-05-28

    Esa Salomaa
gillar formatet och stilen
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74