Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirror Mirror




I min spegel finns inget slut

Den fortsätter för evigt
Om och om igen

Slutar aldrig leta
Efter mig

Där inne




Fri vers av Tess74
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-27 23:12



Bookmark and Share


  Angel of love
Och finner en vacker människa...
2013-05-28

  Lars Hedlin
Sökandes och längtandes....
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74