Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag säger jag adjö till mina arbetskamrater och tackar för mig... Eget foto Äppelträdet blommar Ljudfil; Violin Katica Illenyi Franz von Vecsey - Valse Triste ---->


Efter sen…

 

 

 

Det finns nästan alltid

 

 

Ett

 

 

LIV

 

 

 

efter

 

 

Sen

 

 

***

 

 

Där

 

 

är

 

 

jag

 

 

 

 

 

NU

 

 

 

****

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-28 09:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbara få ord *gillas* /kram
2013-06-04

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2013-05-30

    Dan Myrbeck
Lycka till!
Kommer säkert
bli bra!
2013-05-29

  Eva Helene VIP
Så vackert du gestaltar ett avslut och början på ett nytt skede i ditt liv. Varmt lycka till!
2013-05-29

  Lärling
Önskar dig all lycka efter "sen"!
2013-05-28

    ej medlem längre
Sen blir det frihet att forma sin dag efter eget behag.
2013-05-28

  Chawa VIP
Ja, ett nytt spännande kapitel. Härligt! Så rätt att vara där och ingen annanstans. Fin liten dikt! :)
2013-05-28

    ej medlem längre
Vemodiga ord men också fyllda av en nyfikenhet inför det som väntar...
2013-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga toner...men visst har du rätt...och nu väntar något nytt...resten av livet är framför dej...det är bara att ta för sej...
2013-05-28

    ej medlem längre
Få ord så sprängfyllda av känslor...och musiken understryker det du säger.
2013-05-28

  Nina.H
Visst är det så.. du har
dina sidor i din livsbok.. ibland
börjar ett helt nytt kapitel..
vem vet... kanske det blir ett
mycket spännande kapitel..

2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter