Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spökskriverier


Det händer att morgonen
inte riktigt kan lokaliseras
verkligheten inte låter sig dechiffreras
Överjaget genast är där och spökar

Skeenden flyter
innan det strukturerar sig
(om de någonsin lyckas anta en form)

Vissa intryck är svåra att förädla
hur man än anstränger sig
och trotsigt försöker se sig riktigt välvilligt
genom sin historias prismor









Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Hanssen
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-11 22:18



Bookmark and Share


  Nanna X
Jo sånt händer ju. Väl uttryckt!
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen