Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittla mig






Smek mig långsamt




Uppför benet










Stanna sedan vid mitt lår

Reta mitt inre




Tills jag ber om mer




Fri vers av Tess74
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-28 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Explosivt innehåll, trots, eller tack vare, den koncentrerade texten. Fick det att kittla i mig.
2013-06-29

  Lars Hedlin
Åtrå och passion ...
2013-05-28

  Angel of love
Retsamt...
Sensuell..
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74