Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuering




Han smekte hennes stjärt
Ömt
Lät sina stora händer
Vila på hennes lena hud
Värmen trängde genom henne
Lämnade avtryck
Som satt kvar
Likt en känslomässig tatuering




Fri vers av Tess74
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-28 18:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmmmmmm, så fin!!!!!!
2013-06-29

  Stefan Albrektsson
Snyggt! Och så väl du sammanfattar hela din text i de två orden "känslomässig tatuering".
2013-05-29

  Mike
Varm och välformulerad text. Väldigt bra.
2013-05-28

  Carina Bendix
Den här tyckte jag mycket om..
2013-05-28

  Lars Hedlin
Avtryck i hetta....
2013-05-28

    ej medlem längre
Ännu en fin dikt om kvinnans beröringsminne!
2013-05-28

  Angel of love
Varm och vacker text.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74