Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Ögat" är en gammal trefaldighetskälla där det dracks brunn på trefaldighetsafton.


Markens öga


Markens öga ser mot himlen

Himlen speglar sig  i dess blick

Så långt från varandra

är de ändå så nära

Vattnets djup

öppnar sig

mot himlens höjd

Och marken sjunger deras lov




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 785 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-28 21:18



Bookmark and Share


  UllaBritta
Jag tycker om den din dikt, den säger något till mig.
2013-09-28

  Lars Hedlin
Fint skrivet!
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP