Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helle

 

Hiljaisuus on tipotiessään

 

Raskas kesäilma huumaa tuoksuillaan

Sireenit, kielot, tervakukat

valkoisina kukkivat omenapuut

 

Kissa paistattaa päivää pihalaatoilla

 

Kesä on meidän

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-29 23:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Tosi on :)
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP