Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig




Drömmer om dig ibland






Så där romantiskt






Men också sensuellt
Och snuskigt




Men vi kommer nog aldrig träffas
Du finns i min fantasi
Smeker mig
Kysser mig


Så jag tappar andan





Men vi kommer nog aldrig träffas
Jag är här
Du är där
Kommer alltid vara så




Fri vers av Tess74
Läst 228 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-29 00:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vad vore människan utan fantasier?
2013-05-29

    ej medlem längre
Snyggt och välfångad känsla!
2013-05-29

  Lars Hedlin
Sometimes dreams can come true!
2013-05-29

    AA VIP
Tänkvärt.
2013-05-29

    ej medlem längre
Blev lite berörd..känner igen det..men
du..ge aldrig upp hoppet är du snäll !!!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74