Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår









Spåren i sanden
Finns kvar för alltid
Om du tittar riktigt noga
Så ser du våra förfäders märken

Dom viskar till oss
Att våra spår
Lämnas till nästa generation

Att vörda




Fri vers av Tess74
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-29 11:57



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
finstämd.
2014-11-02

  Lars Hedlin
Insikter ...Gillas mycket!
2013-05-30

  Angel of love
Vårda det som fanns innan.
2013-05-29

    ej medlem längre
I eftertänksamhet levererar jag en applåd
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74