Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett ben utanför

Konstaterar tydligt, men inte så högt
att mina fingrar darrar
mer än min röst
Den ekar fortfarande stadigt
mot allt tommare väggar
Men det finns blommor i olika kulörer
som bara väntar att fylla ut
det tomma
Det finns tavlor i mängder
både i packade lådor
och gömda i mitt inre
Jag ska måla hela världen
lilla mamma...
På lördag börjar jag




Fri vers av Bellissima
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-29 16:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kul om du lägger ut dem här. som ullustration till dikterna t.ex.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima