Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödesvägen





Går nedför ödesvägen
Ser vad den har i sin hand
Lämnar mig där vid vägskälet
Att få välja själv
För första gången




Fri vers av Tess74
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-29 18:35



Bookmark and Share


  Densen VIP
Känns som en frihet och en vånda i samma andetag...

Vad blir dina val;)))
2013-05-30

  Stefan Albrektsson
Snyggt och med en stillsam cliff-hanger. Applåd!
2013-05-30

  Lars Hedlin
Underbart att få välja själv....
2013-05-30

  Peter Stjerngrim VIP
Så som den Solitaire jag nu ändå är,
ser jag lite annorlunda på det här med Ödet och Ödesvägen
i vårt liv ...
Själv ser jag Ödet som någonting som är förutbestämt
förutsatt allt annat oförändrat i förhållande till utgångsläget
då ödesvägen prognostisceras ...
Tror nämligen att vi själva kan skapa de förutsättningar vi
så väl önskar som behöver i våra liv, vilket innebär att
nya förutsättningar som vi skapar och eller tar till oss
så ock förändrar ödesvägens så väl utveckling som destination ...
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74