Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som liknar kärlek





Fyll upp din själ
I mitt inre

Ta mig hårt

Likt ett lejon
Med sitt offer

Jag vill känna varje del av dig
När du förgör mig
Med känslor

Du är magisk i mig

Jag känner varje del
När du pulserar fram
Det som liknar kärlek




Fri vers av Tess74
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-29 20:15



Bookmark and Share


  Undine
Vilt och djuriskt. Gillar :)
2013-05-30

  Lars Hedlin
Starkt som bara den..APPLÅD!
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74