Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi ville ha fick vi




Jag längtade efter hennes hud
Likt ett hungrigt barn värker efter sin moders mjölk

Hon var den varmaste jag mött
Kroppen var ett tempel jag dyrkade

När hon kysste mig knöt sig magen
På det mest lekfulla sättet

Jag drog mina fingrar genom hennes lockiga hår
Det trasslade in sig i mitt hjärta
Stannade där

Jag letade på varenda vrå av henne
Som ingen annan hade varit på
Där gav jag henne hemlighetsfulla kyssar
Och hon njöt av min tunga

När vi skiljdes åt log vi båda ikapp
Aldrig mer skulle vi längta
För vi hade fått allt vi ville ha




Fri vers av Tess74
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-29 20:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så som det alltid bör va
suveränt
2013-06-03

    Dan Myrbeck
Underbar!
2013-05-30

  Lars Hedlin
Verkligen nära och intim..Me like!
2013-05-30

  Pärlemor
"Jag drog mina fingrar genom hennes lockiga hår
Det trasslade in sig i mitt hjärta
Stannade där"

Underbara rader! Man får en varm känsla i magen av dina ord, vackert!
2013-05-30

    ej medlem längre
Så sensuell och mjuk !!!
2013-05-29

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om versen " trasslade in sig i mitt hjärta". Låter som ett möte med både kropp o själ.
2013-05-29

  Mike
Elegant, sensuellt och ömsint. Tycker om denna vackra och varma dikt.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74