Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillitstankar en sen kväll... Lånad bearbetad bild Ljudfil; Ludovico Einaudi - Primavera---->


I själens spegel

 

 

 

 

Så tryggt att vila

i sin ålder

 

 

 

Ingen brådska

 

 

 

Befriad

 

 

 

Ta dagen

som den kommer

 

 

 

Leva 

bara vara

 

 

 

Omsluten

i

drömmarnas land

 

 

 

 

Modigt

låta själen

synas

 

 

 

Styras

av kroppens

visare

 

inte längre klockans

 

 

 

 

Veta lite mer

vem man är

 

 

 

Bottna i sitt eget själv

 

 

Känna 

sin identitet

 

 

 

 

Formad

av

dina fingrar

 

 

 

Avtryck

osynligt

ristade

 

 

 

djupt

 

i själens spegel

 

 

***

 

 

 




Fri vers av Siggesdotter
Läst 451 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-05-29 23:33



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Detta kallas gerotranscendens.
Läste något liknande i nummer 24-25 i Hemmets Veckotidning.
Mycket sanna ord/ kram
2013-06-04

  Fem hjärtan VIP
Underbar dikt! Bokmärker!
2013-06-03

  © anakreon VIP
En förmåga att avundas,
beskriven i en text
med samma värde.
Calle
2013-06-03

    Birgersdotter VIP
Njutbar och trygg
2013-06-02

    Dan Myrbeck
Poetiskt fin!
2013-05-31

  Eva Helene VIP
Harmoni och tillit rakt igenom. Vackert!
2013-05-31

  Nina.H
En härlig känsla.. som jag
tar med mig.. kan känna
mig lugn för framtida år..
mycket vishet och tröst..
Tack!
Fint sammansatt med mjuk
bakgrundsmusik!
2013-05-30

  Chawa VIP
"Styras av kroppens visare
inte längre klockans" - gottläst och klokvist!!

Underbara ord i magisk kombination med ljuv musik - detta tar jag till mitt hjärta...
2013-05-30

  Lars Hedlin
VAckert förmedlat!
2013-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla i dina ord...
2013-05-29

  walborg
Fint att läsa
2013-05-29

    ej medlem längre
Det låter skönt.
2013-05-29

    ej medlem längre
Tillitens nödvändighet för att växa beskriver dina ord så fint här. Musiken betonar känslan.
2013-05-29

  aol
härlig känsla i dikten som jag tar till mej,
2013-05-29

    ej medlem längre
Underbara underbara ord.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter