Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

 

Jag mår illa

vill bara sluta ögonen

men det går inte

Så många måsten

tårarna tränger fram

Jag tänker på hur jag skall ta mig igenom dagen

Det känns omöjligt

Vill bara blunda

vila

vara ifred en stund

men det är omöjligt

 

 




Fri vers av Undine
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-30 12:30



Bookmark and Share


  aol
en tung skrift, men nånstans hoppas jag något solsken kan sippra in,
2013-06-02

  Lars Hedlin
Energi och styrka hoppas jag kommer din väg! Kram
2013-05-30

    ej medlem längre
Så tungt och svårt att läsa dina ord...dom gör ont.
2013-05-30

  Tess74
Tung text. Hoppas du finner ro
2013-05-30

  Elina Vacker
Värst av allt man kan ha omkring sig är den egna kravmaskinen, omättlig, hänsynslös och obeveklig. bra beskrivet!

Elina
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine