Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv



Först var jag en larv Liten Inte fullt utvecklad Full av gåtor

Sedan blev jag en puppa Där förvandlades jag långsamt

Till den jag skulle bli Sakta blev jag starkare Vågade mig fram i livet

Såg vem jag var Mina fel Brister

Men också mina fina sidor Dom jag skulle komma att lyfta fram Vårda

Nu är jag en fjäril Jag flyger Så som jag är skapad att göra

Breder ut mina vingar Lyfter när jag behöver Landar ibland

På ställen där jag hör hemma Hoppas på att stanna en längre stund

Innan jag far vidare igen




Fri vers av Tess74
Läst 307 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-31 11:02



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Åh vad fint beskrivet!
2013-05-31

  Ewelina Mann
vackert
2013-05-31

    Dan Myrbeck
Vacker jämförelse!
2013-05-31

  Lars Hedlin
Metamorfos i färger;)
2013-05-31

  Kaptenlöjtnant
Goda liknelser

ja är en puppa
2013-05-31

    ej medlem längre
fint berättad.. enkelt och bra
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74