Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


28.Jag känner min maktlöshet...

...Du är sjuk i kroppen

Jag är sjuk i själen

dagar och nätter

är en röra i drömmen

tystnaden är som en trasig bro

mellan våra sinnen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-31 11:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som när tystnaden talar
2014-11-15

  aol
verkligen gillar när du ställer så grymt olika indviders motsatser mot varann,
och synliggör dom utåt,
2013-06-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket intressant du har skapad en bild på Norma Jean i en filosofisk harmonisk dialog med Adolf Hitler om hopplöshet/ maktlöshet tillstånd dem befinner sig/
Ren poetisk och konstnärlig jag gillar dina starka skapelser och exempel på motsaser, parallellismer osv…

2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP