Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bidandearom






sjöblad
i silveräng

rör vid
rosentemplets
vita doft




regnen
är


nektardroppar

ur
fjärilshovets
ljusvingar




rör vid
bäckens porlande

strängar





vattnen minns
barnens

helande
fingerljus






lyssna in i vinden
var
öppnat sinne

din tanke
är

ett öppnat öga




hör tystskogens
djupa
stämmas

högsta
ohörbara
dagston





blomma
ur knoppars brustna


päron
körsbär
plommon
äppelträden

viker ut
grön stillhet



bladens rosavita
kupar händer
runt rötter


bären
frukterna

klättrar vigt uppför
fnittrande
pärlleende


stiger upp
inom

stammars hjärthänder





sommarregnen
faller



droppar
bidandearom
in i höststämmas mognad

ämnena
kan du se


i trädens fingrar






muren ligger släckt
runt mina fötter

ett stenröse
är jag


så många stenar
lagda

målade i
yin och yang

mina fötter
orkar ej
lyfta vingarna




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-31 22:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Jag gillar slutet...

vackert!
2013-06-03

  Lars Hedlin
Du har gjort det igen..Så fint ;)
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser