Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passar på att skicka!

Passar på att skicka alla mina goda till dig från mig!
Passar inte det så har jag fler tankar:)

Vilka tankar vill ni skicka?




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-02 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin