Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(med referenser till livet och parafras på låten 'foxymophandlemama' med Pearl Jam)


Loved you more skinny




av vikt är storleken
tjockleken
leken

i sig

en enkel strategi
plus och minus

att väga - ett tidsgrepp

ett rep för de mindre bemedlade
de överintelligenta
dem emellan

alla har vikt
är av vikt

du med
jag med

men jag gillar mest
när du är undernärd

anorektisk

varför?
kanske blir kärleken tillräcklig då
när jag är liten får jag kärlek nog
till min storlek

och vikt















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-02 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt ordlekande
och uttalat det som
många människor
inte kommer åt
att säga
2013-06-09

  Lars Hedlin
Yes så bra skrivet!
2013-06-03

    ej medlem längre
"men jag gillar mest
när du är undernärd"
Mitt i prick på felet!
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP