Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där inte askan längre värmer

 

Jag bränner mina händer varma

i älgskogens heta färger

rusar över otänkbara minnen

där inte askan längre värmer.

 

Genom dämmande rök ser jag

ditt leende smeka min väg    

i vilsen färd över kolad jord

lever ekot av dina steg.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-02 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP