Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får inte nog






Jag släcker min törst med din saliv Dämpar min hunger på din kropp
Lusten tar över och jag letar mig fram på det som är du

Jag får inte nog

Nosar på dig likt en hund
Din doft är oslagbar Gör mig snurrig Flämtar till av din närhet

Du rör lätt vid min kind som snabbt blossar upp
Dom dagar jag är vilse ser jag in i dina ögon I dom hittar jag alltid hem




Fri vers av Tess74
Läst 409 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-02 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och fokuserat
2013-06-13

    Dan Myrbeck
Jag släcker min törst med dina dikter,
med dom hittar jag alltid hem.
2013-06-03

  Lars Hedlin
Mycket fint och starkt skaldat!
2013-06-03

  Mike
Väldigt starkt skrivet!
2013-06-03

  Carina Bendix
Jättebra text, sista meningen är underbar!
2013-06-02

  Angel of love
En stark kärlek..
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74