Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar, dikterade av Sigge, min 93-åriga blinda pappa, som jag besökte igår. Lånad bild Ljudfil: Twilight New Moon Soundtrack--->


Episoder

 

 

 

En episod

 

samlar

 

allting som händer

 

kring sig

 

på ett ögonblick

 

 

 

Episoder

 

blir

 

en samling ögonblick

 

kanske ögonblick

 

 

 

 

 

som aldrig händer….?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-02 23:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Livsvisdom att reflektera kring! Hälsa pappa så gott!
2013-06-10

    ej medlem längre
Dessa eftertänksamma ord får mig att tänka på det som hänt och det som kan komma att hända - ingendera hjälper oss att vara i nuet..där allt händer.
2013-06-05

  Ljusletaren
Alltså så mycket av klokskap det är i dessa rader. Tack till din pappa för dessa fina ord/ kram
2013-06-04

  Nina.H
Begrundande tankar som talar
vishet.. Mycket klok far du har!
Tack för att du delade dem med
oss! Hälsa Sigge!
2013-06-04

  Chawa VIP
Stort och sant, för allt som sker och uppfattas ligger i betraktarens ögon...
Hälsa Sigge ett varm tack för kloka tankar!
2013-06-03

  Lärling
Så tänkvärt och vackert.
2013-06-03

  Eva Helene VIP
Så vackert, med en gnutta vemod.
2013-06-03

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-06-03

  aol
en djup betänkansvärd skrift,
2013-06-02

    Birgersdotter VIP
mellan dröm verklighet och fantasi
2013-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det va tänkvärda ord...
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter