Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast döden är jämlik

En del av mig vill dö just nu.
Men något håller mig vid liv.

En del av mig har tapat tron.
Men jag vill fortsätta hoppas.

En del av mig orkar inte mer.
Men du får mig att fortsätta.

En del av mig kommer att dö.
Men en del kommer leva i dig.




Fri vers av K.M.H
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-03 00:47



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Starka ord och känsla
2013-06-04

    ej medlem längre
Förstår känslan. Vackert!
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

K.M.H