Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtidsbarn

Dom högtidsbarn som vi var.
Vandrar vi på våra egna stigar.

Men å så säker jag är på att vi vandrar samma väg.

Tror jag sett dig gå den vägen en lång tid tillbaka.
Nu känns det bara som om allt bara fanns i fantasin.
Som om ingenting egentligen existerade.

Men å så säker jag är på att vi vandra samma väg.

Å så fint det var, dom högtidsbar som vi var.




Fri vers av K.M.H
Läst 141 gånger
Publicerad 2013-06-08 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K.M.H