Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp

 

Nu ger jag upp

i kampen mot mig själv

Nu släpper jag taget

låter mig vila

och falla

fritt utan mål

 

 




Fri vers av Undine
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-03 12:18



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
kan känna känslan...

men oftast fortsätter man att kämpa...av kanske tusen olika anledningar som kan vara näst intill osynliga...men ändå finnas där...
2013-06-08

  ULJO
Efter regn kommer alltid sol, glöm inte det
2013-06-08

  aol
efter kaos dansar stjärnorna,
2013-06-03

  Lars Hedlin
Stå starkt landa sedan mjukt i värme ! kram
2013-06-03

  Tess74
Aldrig ge upp!
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine